Visie en missie

Energie Management

Social Media

Hydro Synergy on LinkedIn

Google Translate

 

ZoekenHydro Synergy in het kortHydro Synergy is een jong en dynamisch bedrijf. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen en toepassen van duurzame en milieubewuste waterstofsystemen als toevoeging op bestaande brandstofsystemen, met als doel om brandstof besparing en emissie reductie (CO2) te realiseren.
Wij richten ons met specifieke producten de volgende branches :  scheepvaart, industrie, GWW sector, landbouwvoertuigen en stationaire motoren (aggregaten).

Samen met een aantal door ons gecertificeerde partners verzorgen wij de inbouw van de systemen bij u op locatie of bij een van onze partners. Om het optimale rendement uit onze systemen te garanderen, worden installaties uitsluitend door partners van Hydro Synergy BV verzorgt. 

Door onze ervaringen met de toepassing van waterstof systemen fungeren we geregeld als vraagbaak en werken we samen met een aantal universiteiten.

 

Nieuws

‘Waterstof kan voor elk station interessant zijn’

Elke pomphouder moet zelf een afweging maken of het aanbieden van waterstof interessant is voor zijn bedrijf. Wachten op een landelijk dekkend netwerk van vulpunten is niet altijd noodzakelijk.

 

 

 

 

 

Lees meer...

Rotterdam investeert 6,2 miljoen euro in schonere binnenvaart

Subsidieregeling ‘Milieumaatregelen binnenvaart Zuid-Holland’ (NOx reductie)

Binnenvaartschippers die rondom het Rotterdamse havengebied varen, kunnen vanaf 1 juli subsidie aanvragen voor maatregelen die de uitstoot van hun schip verminderen.

EICB

bron: EICB

Lees meer...

schuttevaer

ontdekt het Waterstof alternatief!

Het toonaangevende nieuwsblad Schuttevaer heeft op 10 mei 2013 een uitgebreid artikel gepubliceerd over de mogelijkheden die waterstof biedt om emissies te reduceren.Alhoewel wij (Hydro Synergy het niet op alle punten eens zijn met de gepubliceerde feiten, willen wij u de mening van anderen niet onthouden.

oordeelt u zelf en lees het artikel op schuttevaer.nl 

Artikel Waterstof Schuttevaer

Lees meer...

Evenementen

No events

Waterstof auto

scorpion1.jpg