Visie en missie

Energie Management

Social Media

Hydro Synergy on LinkedIn

Google Translate

 

ZoekenCO2 Prestatieladder

Onlangs bezocht Hydro Synergy het Seminar "Scoren met CO2 reductie", georganiseerd door DHV. Hieruit kwam naar voren dat u als GWW ondernemer kunt scoren met CO2 reductie.
Nu nog een nice-to-have, straks een absolute noodzaak!

bron: www.skao.nl

De CO2-Prestatieladder is het instrument om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij met name om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van duurzame energie.bron: www.skao.nl

CO2 Prestatieladder
Hydro Synergy is uw partner in het realiseren van uw CO2 doelstellingen. Door toepassing van onze waterstof technology bespaart u aanzienlijk op uw brandstof verbruik en reduceert u de CO2 emissie !!!
Andere organisaties zoals MNO Vervat gingen u reeds voor en realiseerden een aanzienlijk brandstofbesparing EN emissie reductie.

MNO Vervat Hamm DV70

Nieuws

‘Waterstof kan voor elk station interessant zijn’

Elke pomphouder moet zelf een afweging maken of het aanbieden van waterstof interessant is voor zijn bedrijf. Wachten op een landelijk dekkend netwerk van vulpunten is niet altijd noodzakelijk.

 

 

 

 

 

Lees meer...

Rotterdam investeert 6,2 miljoen euro in schonere binnenvaart

Subsidieregeling ‘Milieumaatregelen binnenvaart Zuid-Holland’ (NOx reductie)

Binnenvaartschippers die rondom het Rotterdamse havengebied varen, kunnen vanaf 1 juli subsidie aanvragen voor maatregelen die de uitstoot van hun schip verminderen.

EICB

bron: EICB

Lees meer...

schuttevaer

ontdekt het Waterstof alternatief!

Het toonaangevende nieuwsblad Schuttevaer heeft op 10 mei 2013 een uitgebreid artikel gepubliceerd over de mogelijkheden die waterstof biedt om emissies te reduceren.Alhoewel wij (Hydro Synergy het niet op alle punten eens zijn met de gepubliceerde feiten, willen wij u de mening van anderen niet onthouden.

oordeelt u zelf en lees het artikel op schuttevaer.nl 

Artikel Waterstof Schuttevaer

Lees meer...

Evenementen

No events

Waterstof auto

scorpion3.jpg